Lik Sophia Bush?

Vissa har sagt att de tycker att jag är lik Sophia Bush i One tree hill. Har aldrig kollat på det programmet, vet inte ens vem hon Sophia är. Vad tycker ni?

image77

skor

Igår köpte jag nya skor. Klacken är 3,5 cm hög så nu kommer jag bli lång ;)
Hehe det var den minsta klacken jag kunde hitta. Alla andra liknande skor har 10 cm klack, vilket jag tycker e väldigt snyggt, men jag kan inte ha så hög klack.

image75

Top model

Idag har jag sovit nästan hela dagen för jag är sjuk. Hoppas jag hinner bli frisk till på fredag, för då fyller min babe Victoria 18 år. Det ska vi fira rejält! Först middag hemma hos henne och sen ut på krogen här i Göteborg.


Ikväll har jag kollat på Bonde söker fru och Top model. Jag hoppas Hawa vinner Top Model för hon är en riktig naturbegåvning. De andra tjejerna är bitchiga och snackar bara massa skit om henne för de är avundsjuka.

image66




Imorn hade jag tänk färga håret för jag har en rejäl och ful utväxt! Jag hatar vintern för man känner sig så blek och ful på vintern. Jag har blivit så slö, orkar inte sminka mig och så längre. Men på fredag får jag fixa mig ordentligt. Då ska jag även köpa nytt löshår hade jag tänkt. Denna gången ska jag testa löshår med klämmor så man kan ta av håret när man vill.
Just det! I förrgår ringde en tjej från Wella i Stockholm och frågade om jag vill sitta make up model för dem. Jag har gjort det några gånger innan, men jag vet inte om jag vill. Ska fundera på det. Man får ju gratis smink och jag skulle behöva lite smink nu.

image73


Snart är jag i Thailand! :D Bara 13 dagar kvar. Det ska bli skönt med lite sol och värme.

image68

Använd inte päls!

Jag förstår verkligen inte hur man kan bära päls med gott samvete. Vet ni vad djuret får gå igenom för att "ni människor" ska få köpa eran päls? Djuren föds upp i små burar och djuren flås levande. Alltså man skär ett snitt och drar av pälsen när djuret är helt levande! Förstår ni hur ont detta gör?! Tänk om nån skulle flå er levande och sen lämna er att självdö! Jag såg en film om detta, och jag kunde inte hålla mig för tårar.
Jag förstår inte hur man kan vara så känslokall. Kom inte och säg att det är samma sak att bära päls som att äta kött. För det första så slaktar man inte djuret levande, utan djuret får dö smärtfritt (oftast). Jag vet att det finns djurplågeri inom slakt med, men det förekommer inte lika ofta som inom pälsindustrin. Efter man har slaktat djuret tar man hand om skinnet, tex koskinn m.m. alltså man flår inte djuret levande!
Inom pälsindustrin går det endast ut på att få av pälsen från djuret. Pälsen blir finare om djuret är levande. Efter detta slänger man iväg djuret för att låtas självdö. Riktigt djurplågeri!!!

Varför tycker vissa människor att djur är mycket mindre värda än oss människor? Djur är försvarslösa och har inte gjort oss något ont. Varför kan inte människor visa respekt för djuren? Vi lever ju endå på samma jord..


image65

kissekatterna

I fredags åkte vi och hämtade två små kattungar. Vi hade bestämt oss för en svart-vit och en grå-svart kattunge, båda honor, men när vi kom dit så hade ägaren till katterna råkat sälja den svart-vita kattungen. Vi fick en liten pojke istället som också är grå-svart. :) De är så söta och busiga.


Killen                          Tjejen

kent 24/11



Jag filmade lite med min mobil.

kent <3

Igår den 24/11 fick jag äntligen se kent live i Lisebergshallen. Det var helt underbart och dem var så bra! :) Vi stod 5 meter från scenen precis framför Jocke.

Här kommer några bilder från spelningen


image39
image40
image41
image42
image43
image44

Kattungar :)

Imorgon ska vi åka och köpa två små kattungar. hihi..

image30

Två små honor :)

Måndag..

Hejsvej! Nu är det måndag och helgen är över. :(

Jimmy kom hit och överaskade mig i fredags natt. :) Han hade åkt 4 timmar hit utan att säga nåt. hihi.. Han sa att han skulle åka med en kompis till Eskilstuna, efter ett tag ringer det på min dörr och jag går och öppnar och där står han. Gissa om jag blev glad. Trodde inte han skulle komma förrän om två veckor.

image27

Helgen har jag tillbringat med Jimmy, älsklingen. I lördags var vi ute en sväng på stan och kollade runt i lite affärer. Efter det hyrde vi två filmer och åkte till hans nya lägenhet i mölndal. =) Vi mumsade i oss annanas och godis.

Igår var vi på Hornbach (eller vad affären heter) och kollade på spis till hans lägenhet. Efter det köpte vi pizza.
Idag har jag inte gjort något för jag är ledig! :D Ska äta något snart, får se vad jag kan hitta på för något.

Ha det fint!

fredag!! :D

Fredag idag. Yeah!

Idag var jag i skolan bara en timma, börjar 11 och slutar 12 varje fredag. Gött! Sen efter skolan gick jag hem och vilade ett tag och väntade på att mamma skulle komma hem. Sen åkte jag, mamma och pappa till Tjörn. Vi flyttade möbler som vi ska ha med oss till vårt hus i Karlgustav. Fast jag flyttade inte så mkt saker för jag somnade i soffan. hehe. Vi åt även Mc donalds på vägen dit. Mums!

Nu ligger jag här i min stora, sköna säng och med datorn framför mig som vanligt. Jag är hemma helt själv ikväll.  Mamma och pappa kommer imorn, så jag får sova helt ensam med alla spöken. :0

Idol är på tv nu, som alltid på fredagar. Förstår inte att de inte lägger ner det där programmet nångång. Det suger!

Imorgon ska jag nog ut med brudarna. Det ska bli kul, var ett tag sen jag träffa dem. Vi ska nog till BLVD här i Göteborg.
image24
Det suger att inte ha någon kamera! Jag vill kunna lägga in nya bilder. :(


Natti natti!

♥ Nu är det snart dags att sova. Sitter här och pratar lite med Victoria på msn och kollar runt på lite olika bloggar.



Denna tröjan vill jag köpa! (Dålig bildkvalité)


image14






Jag behöver lite nytt smink!  En eyeliner från Nivea och en foundation från Lóreal.

image16








HOROSKOP

image13


OXEN 21/4-21/5

Det står och väger. Antingen tar du det lugnt och njuter av två rätt så slöa, vardagliga veckor.
Eller så bestämmer du dig för att vara vild och galen ? och i så fall handlar det om nöjen
dygnet runt och kanske om en impulsiv resa. Båda alternativen passar dig bra, och valet är ditt.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 3
tur/pengar: 4


Lite nöje hade ju inte suttit fel. ;P Den som lever får se!

God natt på er!




Torsdag

Godkväll allihopa!

Jag ligger här i min sköna säng och lyssnar på lite musik. Snart är det helg, ska bli kul. :) Känner för att hitta på något riktigt kul. Jag har inte vart ute på två veckor, så en sväng ute på stan skulle vara kul. Får se om någon vill hänga på. ;)


Jag behöver en ny kamera! Min gamla gick ju sönder innan jag skulle åka till Bulgarien. Så typiskt!
Jag har i alla fall hittat en kamera som jag vill ha. Jag måste ju ha en kamera när jag åker till Thailand så man får några minnen där ifrån.

Det är en Kodak med 7 megapixlar och den kostar 995 kr. Ganska bra pris tycker jag. =)






 Snart flyttar Jimmy in i sin nya lägenhet i Mölndal. Bara två veckor kvar ungefär. Där kommer jag tillbringa en hel del tid. Skönt att slippa föräldrar.


Usshh vad hungrig jag är nu. Idag blir det lax med potatis. Mums!

Voila! Nåt liknande detta.




Ha en bra kväll så hörs vi!


Mitt "roliga" liv

Välkommen till min nya blogg!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här för det händer inte särskilt mycket i mitt liv, men något ska jag väl kunna
få ihop. ;)


image2



Nu är det inte lång tid kvar tills jag sitter på flyget på väg till Thailand med Jimmy. Den 11/12 bär det av.
Där ska vi tillbringa två veckor och bara götta oss i solen, bada, käka mumsig mat och bara njuta! Jag längtar ihjäl mig!
Igår beställde vi hotell för de två första dagarna i Thailand. Hotellet ligger i Patong beach, mitt på stranden med ungefär 50 meter till havet. Gissa om jag är glad.

De första dagarna ska vi tillbringa i Patong, Thailands partyställe nummer 1. Sen är det tänkt att vi ska resa runt lite, vi ska i allafall till Phi phi ilands. Det kommer nog bli kul. Jimmy säger att vi ska hyra en moppe och åka runt, men ofta att jag kommer våga sitta bakom honom när han kör. Thailändarna kör som galningar och Jimmy är nog inte mycket bättre och han gillar att skrämma upp mig.

Jag har ett problem bara, jag måste köpa en bikini! Blir nog inte lätt att hitta någon snygg nu på vintern. Jag får ge mig ut och leta i alla affärer. Det är ju tur att man bor i en ganska stor stad endå, om Göteborg räknas som stor
egentligen. :P



 
image5


Just det! Snart ska jag på kents spelning den 24/11 i Lisebergshallen. Det har jag sett fram emot i över ett år nu, enda sen jag såg dem på Hultsfredsfestivalen.  Jag fick tag i en biljett till slut även fast jag fick betala det dubbla priset, men det är det värt. Jag skulle verkligen ångrat mig om jag inte gick.
Jag kommer nog börja gråta när jag ser dem, som en liten fjortis. HAHA!  Hoppas verkligen att kent avslutar med låten "Mannen i den vita hatten (16 år senare). När dem spelar den låten vet jag att inte kommer kunna hålla mig från tårar. För den är så himla fin.

Jag är så himla trött på alla som säger att man är emo och skär sig i armen för att man lyssnar på kent. Jag tror inte att någon skulle kunna tro att jag lyssnar på kent. Jag ser verkligen inte ut som en person som lyssnar på sån musik. Folk som hackar ner på kent är töntar. Bara för att kent är Sveriges största rockband! Det är nog många som egentligen tycker att dem är bra, men som inte vågar erkänna det.

Nu hade jag tänkt avrunda här, tror inte många kommer läsa detta endå. Haha..
Ha det fint allihop!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0